speels en elegant
Armbanden collectie
Ontdek de vele leuke armbanden die je veelzijdig kan combineren

LOVE BIZARRE

Stel, je bent op vakantie en loopt door die gezellige kleine straatjes met hun mooie winkels. Je waardeert kleine zelfstandigen met een eigen verhaal die iets met hart en ziel doen. Je houdt ervan om iets te kopen dat niet in massa wordt geproduceerd. Je houdt van kwaliteit voor een redelijke prijs want je wisselt graag al eens af…

Wel ik wil zo’n schatkamer zijn voor jou. Ik zoek in vele hoeken van Europa en Azië naar de leukste juwelen en volg de nieuwste trends. Goudkleurig en gekleurde parels en halve edestenen zijn mijn handelsmerk, al deze elementen breng ik samen en maak er mijn eigen collectie van.

 HOE HET ALLEMAAL BEGON

Het begon allemaal toen ik in Shanghai woonde…omwille van het werk van mijn echtgenoot werden we expats. Daar zat ik, aan de andere kant van de wereld met mijn man en zoontje. Ik had loopbaanonderbreking genomen bij mijn job in de HR sector en zocht mijn weg in vrijwilligerswerk. Toen vroeg een vriendin me om te helpen bij het uitzoeken van onderdelen om zelf juwelen te assembleren… Zo is het allemaal verder gegroeid en ben ik me er meer in gaan verdiepen en werd ik alleen maar enthousiaster.

 

Eens terug in België combineerde ik het een tijdje met mijn vaste job maar het werd teveel. Ondertussen kregen we er ook een lieve dochter bij en besloot ik om de sprong als volledig zelfstandige te wagen op mijn 40ste.

A TRIBUTE TO STYLE

A tribute to style verwijst naar het verlies van mijn vader die heel belangrijk voor me is en veel te vroeg gestorven is in een tragisch verkeersongeval. Hij hield zoveel van juwelen en zag me als zijn bondgenoot als hij iets wou kopen voor mijn mama… 

 

Omdat hij mij heeft laten inzien dat het leven je heel snel kan ontnomen worden en je moet doen wat je graag doet. 

 

Love Bizarre heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze zaak er op een bizarre manier gekomen is…het heeft geen evident pad gevolgd. Het is ook een titelsong geschreven door mijn muzikale held “Prince”. 

 

Mijn klanten zien stralen en mooi maken is mijn grootste geluk.

Veel shopplezier in mijn schatkamer.

Lots of love

 

-Kim.

Bee pearl

9999026
€30,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Een coole kabel halsketting met 2 medaillon hangers en een pareltje. Het is een mooi geheel die stijlvol en speels gedragen kan worden.

Top coating 18 karaat goud 

Titanium steel

Lengte 40 cm +5 cm 

Bewaar dit product voor later
"I'm a woman of many moods and they all need to be styled.

Wat onze klanten vinden:

Thomas Baert
Thomas Baert
Lees verder
Speelse maar ook stijlvolle juwelen die zorgen voor instant happiness. Ideaal dus als cadeautje voor je partner 🙂
Thomas Baert
Thomas Baert
Lees verder
Speelse maar ook stijlvolle juwelen die zorgen voor instant happiness. Ideaal dus als cadeautje voor je partner 🙂
Isabelle Perrilleux
Isabelle Perrilleux
Tielrode
Lees verder
Hallo Kim, Ik ben weer super tevreden! Ook mijn dochter is heel blij met haar keuzes! Tot een volgende keer.
Karin Gesquiere
Karin Gesquiere
Lees verder
Erg blij met mijn aankopen. Ik kende Love Bizarre niet maar kreeg een kadobon van mijn vriendinnen en kon moeilijk kiezen want zag veel te veel leuke juweeltjes.
Loesje De Smet
Antwerpen
Lees verder
Bedankt voor de bestelling. Grote fan hier, jullie pakjes zijn kleine gelukjes
Els De Grave
Bornem
Lees verder
Hallo, ik heb gisteren mijn bestelling gekregen en ben er weer superblij mee, bedankt! Er is wel 1 nadeel..mijn wishlist wordt steeds langer :-)))
Marika Souverijns
Bilzen
Lees verder
Vandaag mijn spulletjes aangekregen. Prima verpakt en leuk kaartje erbij! Bovendien zeer mooie spulletjes. Gaat moeilijk zijn om niet alles te bestellen 🙂
Donia Chatti
Donia ChattiTemse
Lees verder
Blij met mijn juweeltjes van Love Bizarre. Super service, mooie stuks en die persoonlijke toets maakt het helemaal af! Dankjewel Kim

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €75.

Omruilen

30 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.